Като любител на концепцията за “Учене през целия живот” и върл поддръжник на онлайн платформите за безплатно обучение, с удоволствие, ви препоръчвам следните курсове:

 

  • Google Digital Garage
  • User Experience for the Web
  • Writing for the Web
  • Entrepreneurship and Family Business
  • Innovation for Powerful Outcomes

 

За кого са подходящи?

За хора, които се  интересуват от онлайн маркетинг, web design, UX, copywriting, креативно мислене, стимулиране на иновациите, предприемачество и др. И така, ето и повече информация:

 

google-digital-garage2

В Дигиталния гараж на Google ще откриете на едно място всичко необходимо за овладяване на дигиталния маркетинг. За да се сдобиете със сертификат за отлични дигитални умения от Google, трябва да изгледате общо 23 теми в 83 видео урока и да отключите всичките 23 значки, което става посредством попълване на кратки тестове след всяко видео и успешно попълване на подробен финален тест.  Отнема време, но информацията е представена интересно и много достъпно. Изключително подходящ за хора, които управляват, развиват или имат идея да стартират собствен онлайн бизнес.

P.S. Има български субтитри.

 

Програмата на курса е разпределена в следните 4 модула:

user-experience

Общото време на видео клиповете е 2 часа и 29 минути. След всяко видео има контролен тест въпрос, а след всеки модул – подробен тест. Накрая ще получите и сертификат.

Amir е малко сериозен, но изключително точен и последователен в представянето на информацията. Често обобщава и повтаря, за да наблегне на есенцията от знания, която следва да извлечете от курса. Дава много примери от практиката си и обяснява изключително разбираемо.

P.S. Има опция за активиране на субтитри на английски език.

 

Програмата на курса е разпределена в следните 4 модула:

writing-for-the-web

Общото време на видео клиповете е 3 часа и 54 минути. След всяко видео има контролен тест въпрос, а след всеки модул – подробен тест. Накрая ще получите и сертификат.

Frankie е много ведра и лъчезарна като излъчване. Често бърка думите, но това я прави много непринудена и симпатична. Независимо дали се занимавате професионално с писане или ви се налага да създавате съдържание за сайта или блога си, то този курс ще ви помогне да извлечете базовите принципи за писането за web и да научите интересни факти за поведението на потребителите онлайн. Нейният курс също е богат на примери.

P.S. Има опция за активиране на субтитри на английски език.

 

Програмата на курса е разпределена в следните 4 модула:

family-business

Общото време на видео клиповете е 4 часа и 37 минути. След всяко видео има контролен тест въпрос, а след всеки модул – подробен тест. Накрая ще получите и сертификат.

Този пич се казва Leon, но аз закачливо го кръстих Моше. Та, Моше е страшен симпатяга, който е доста напред с материала, но изобщо не се взима насериозно, шегува се непрекъснато и видео срещите с него са повече от забавни. Определено разбира от това, което преподава и е вдъхновяващ.

P.S. Има опция за активиране на субтитри на английски език.

 

Програмата на курса е разпределена в следните 4 модула:

innovation

Общото време на видео клиповете е 3 часа и 19 минути. След всяко видео има контролен тест въпрос, а след всеки модул – подробен тест. Накрая ще получите и сертификат.

Dr.Noordin провокира нестандартното мислене по един много естествен начин. Курсът е подходящ за онези, които имат нужда да “разчупят” стериотипите в главите си, за да стимулират своята креативност. В този курс ще научите, че идеите могат да дойдат отвсякъде, а някои хитри техники успяват да помогнат много на този процес.

P.S. Има опция за активиране на субтитри на английски език.

 

Очаквайте още скоро…

Enjoy! :)

Facebook
Google+
https://mariazlatarova.com/mycourses/
LinkedIn