Lifestyle

Кобур за бира

kobur_za_bira_1

Публикувано в div.bg

Колко пъти ви се е случвало да няма къде да си денете бирата?! Ами да, например на парти, концерт или градинско барбекю, които предполагат да сте прави през по-голямата част от времето. Лашкате я насам-натам, подмятате я от ръка в ръка, за да кажете “здрасти” на някого. Опитвате се да я натъпчете в джоба си, за да си извадите тютюна и листчетата или пък портфейла. Закрепвате я на земята или на разни необичайни места, на които по закона на Мърфи винаги, ама винаги се намира някой, който да я бутне или в най-добрия случай я подавате на някой приятел, докато отривисто бърникате из джобовете си.

И в случай, че все още не сте се олели и ароматизирали на хмел, то далеч преди да сте видели дъното, разполагате с разгазирана и топла бира, по-известна с нарицателното пи*ня.  В резултат – кефът е нулев!

А защо да не поставите биреното си оръжие в този адски стилен кожен кобур, закрепен направо за колана и фиксиран за единия ви крак. Освен, че няма да разлеете амброзия от хмел, тя ще остане студена по-дълго време, да не говорим, че можете да правите, каквото пожелаете с ръцете си, а кехлибарената свежест ще е винаги на една ръка разстояние.

Практично, готино и доста секси, бих казала! От гледна точка на визията, гарантирам, че никоя дама няма да пропусне да забележи този стилен мъжки аксесоар, да не говорим, че ще насочите дамските погледи и асоциации направо към мъжеството си.

kobur_za_bira

Facebook
Google+
https://mariazlatarova.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0/
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *