Lifestyle

Мики Рурк – Арогантният моден бунтар

Публикувано в emodno.com

Без съмнение Мики Рурк се отличава от всички актьори, стъпващи по червения килим. Наперен и пищен като паун, той е изключително мъжествен, дори да се облече в бебешко розово и без съмнение попада като поведение и стил под определението „мачо”. Няма да видим г-н Рурк в класически изискан черен смокинг, но за сметка на това ще го видим в крещящи цветове, лъскави акценти и кичозни комбинации, граничещи с моден абсурд. В стила на Рурк неизменно присъстват разгърдени ризи, цветни жилетки, небрежно разхлабени вратовръзки, фишута, шалове, каубойски шапки и ботуши, ярки обувки и колани с огромни токи, странни бижута и т.н., а множеството татуировки и белези в комбинация с мускулестото му тяло и бронзовия загар само допълват имиджа му на „лошо момче”.

Актьорът-боксьор, красавецът, превърнал се в секс-символ на 90-те с участията си в култовите филми „Девет седмици и половина”(1986г.) и „Дива орхидея”(1989г.) и в същото време умело въплътил се в ролите на неудачниците от филмите „Муха на бара”(1987г.), „Куршум”(1996г.) и „Кечистът”(2008) днес е ексцентрично олицетворение на съвременен холивудски бохем. Стилът му на обличане е абсолютно отражение на начина му на живот и демонстрация на неговото ярко светоусещане и неукротим характер. За него може да се каже, че е от знаменитостите, които грабят с пълни шепи от живота и умеят да го правят добре.

Без съмнение Мики Рурк притежава горещ нрав, неудържимо влечение към крайностите и нюх към скандала, често посяга към алкохола и наркотиците, участва в шумни запои, пиянски сбивания, оргии със стрийптизьорки и т.н. …с две думи обича да скандализира всичко и всички с типичния си неподправен ексцентризъм. И в същото време грубиянският му имидж се пропуква от твърдението, че все още е влюбен в бившата си жена Каре Отис, доказателство, за което е татуировката на лявото му рамо с текст„Каре завинаги” и скръбта по любимото му куче Локи, порода чихуахуа, което почина на 18 години и с което не се разделяше. Днес образът на Локи, наднича от деколтето му под формата на медальон.

Едно трябва да му се признае,  той винаги и във всичко успява да бъде различен и … все още не е изчерпал своята ексцентричност и предизвикателност, както в живота и в киното, така и в модата!

Facebook
Google+
https://mariazlatarova.com/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80/
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *